Pasaules karte
Izvēlne
tālr.:      270 66 830

Rīgas iela 11a, Jelgava (t/c "Valdeka")
licence nr. T-2018-41,
       rekvizīti >
Piektdiena, 29. marts
Vārda dienas
Agija, Aldonis
Lielā piektdiena
VALŪTU KURSI
1.0811 USD = 1 EUR
0.8551 GBP = 1 EUR
4.3123 PLN = 1 EUR
Šobrīd
*
8 °C
*
6,1 m/s
30.03.
*
14 °C
*
4,2 m/s
31.03.
*
19 °C
*
5,6 m/s

Plaza Regency Hotels

star- star- star-
Cena no: 48 €/d
Cena vienai personai  par vienu nakti divvietīgajā numurā ar brokastīm.

Šī naktsmītne ir 4 minūšu pastaigas attālumā no pludmales.
Viesnīca Plaza Regency atrodas Sliemas krastmalā. No viesnīcas paveras skaists skats uz Sandžiljana līci un Ballutas līci. Viesnīcai ir jumta peldbaseins un sauļošanās terase.
Visā viesnīcā ir pieejams bezmaksas bezvadu internets. Viesnīcu Plaza Regency veido 2 atsevišķas viesnīcas, kuras 7. stāvā savieno tilts. Visos numuros ir gaisa kondicionētājs un atšķirīgs interjers, piemēram, klasisks interjers vai moderns iekārtojums. Vairums numuru ir ar daļēju vai pilnu skatu uz jūru.
Viesnīcā ir 2 bāri, picērija un restorāns, nodrošinot viesiem iespēju ieturēt maltītes visas dienas garumā. Uz jumta tiek rīkotas vakara izklaides un iknedēļas grila pasākumi.
iesnīcai Plaza Regency ir 2 peldbaseini, turklāt netālu ir pieejama pludmale, savukārt tieši blakus atrodas autobusu pietura. Viesi var ērti nokļūt Valletā un Maltas Starptautiskajā lidostā.
Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Uzziniet vairāk par sīkdatnēm šeit! Un par StarTours personas datu aizsardzība politiku Jūs varat iepazīties šeit. Piekrītu