Pasaules karte
Izvēlne
tālr.:      270 66 830

Rīgas iela 11a, Jelgava (t/c "Valdeka")
licence nr. T-2018-41,
       rekvizīti >
Otrdiena, 16. aprīlis
Vārda dienas
Alfs, Bernadeta, Mintauts
VALŪTU KURSI
1.0656 USD = 1 EUR
0.85405 GBP = 1 EUR
4.2938 PLN = 1 EUR
Šobrīd
*
8 °C
*
3,8 m/s
17.04.
*
8 °C
*
3,7 m/s
18.04.
*
5 °C
*
3,6 m/s

Roman Boutique Hotel

star- star- star-
Cena no: 615 €/d
Cena vienai personai par 7  naktīm divvietīgajā numurā ar brokastīm.

Šī naktsmītne ir 5 minūšu pastaigas attālumā no pludmales. Viesnīca Roman atrodas Pafosā, skaisti saglabāta arheoloģiskā pieminekļa vietā, 400 metru attālumā no Farosas pludmales, kurai ir piešķirts Zilā karoga sertifikāts. Unikāli iekārtotajā viesnīcā tiek piedāvātas spa iespējas, kā arī pie baseina esošs restorāns–bārs.
Viesnīca Roman atrodas centrālā vietā, 1 km attālumā no Pafosas ostas. Netālu ir pieejami veikali, bāri un restorāni, un 60 metru attālumā pietur autobusi, kas kursē uz Koraļļu līča pludmali. Tirdzniecības centrs Kings Avenue atrodas tieši iepretim viesnīcai Roman Boutique.
Visu viesnīcas Roman numuru iekārtojumā ir izmantoti grieķu mitoloģijas motīvi. Numuriem ir gaisa kondicionētājs, neliels ledusskapis un balkons. Viesi var baudīt bufetes tipa brokastis un vakariņas iekštelpās un ārā. Viesnīcā bieži tiek organizēti dzīvās mūzikas un tradicionālās tautas mūzikas priekšnesumi. Spa tiek piedāvāts plašs skaistumkopšanas un veselības procedūru klāsts, kā arī sauna un trenažieru zāle. Viesiem ir pieejams arī bērnu baseins un bērnu ēdienkarte.
Rajons Kato Paphos ir lieliska izvēle ceļotājiem, kuriem interesē seno laiku apskates objekti, ostas un vēsture.
Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Uzziniet vairāk par sīkdatnēm šeit! Un par StarTours personas datu aizsardzība politiku Jūs varat iepazīties šeit. Piekrītu