Pasaules karte
MAJESTĀTISKĀ VĪNE
/4 dienas/AVIO
24.05.24.________669EUR
Izvēlne
tālr.:      270 66 830

Rīgas iela 11a, Jelgava (t/c "Valdeka")
licence nr. T-2018-41,
       rekvizīti >
Piektdiena, 29. marts
Vārda dienas
Agija, Aldonis
Lielā piektdiena
VALŪTU KURSI
1.0811 USD = 1 EUR
0.8551 GBP = 1 EUR
4.3123 PLN = 1 EUR
Šobrīd
*
8 °C
*
6,1 m/s
30.03.
*
14 °C
*
4,2 m/s
31.03.
*
19 °C
*
5,6 m/s

Hotel Santana

star- star- star- star-
Cena no: 45 €/d
Cena  vienai personai par vienu nakti divvietīgajā numurā ar brokastīm.

Šī naktsmītne ir 5 minūšu pastaigas attālumā no pludmales. No viesnīcas Santana paveras panorāmas skats, un no tās jumta baseina ir redzama jūra un Sanpavla il Baharas lauku apkaime.
Piejūras promenāde atrodas 150 metru attālumā. Visos viesnīcas Santana numuros ir televizors, gaisa kondicionētājs un privāta vannas istaba. Lielākā daļa numuru ir ar balkonu.
Visā viesnīcā bez maksas ir pieejams bezvadu internets. Naktsmītnes dārzā ir āra bārs, un viesi var atpūsties un atgūt enerģiju, baudot izklaidējošus priekšnesumus. Viesnīcā Santana ir iekštelpu peldbaseins ar hidromasāžas funkciju, kā arī sauna un fitnesa telpa. Viesiem ir pieejamas arī skaistumkopšanas procedūras.
Viesnīcai ir restorāns, kafejnīca un jumta baseina bārs ar panorāmas skatu uz jūru. Ielas pretējā pusē no viesnīcas Santana ir pieejama bezmaksas publiskā autostāvvieta.
Tuvumā ir arī sabiedrisko autobusu pietura, kas ļauj no Auras nokļūt visos Maltas galamērķos. Piejūras promenāde, dažādi veikali, bāri un restorāni atrodas nelielas pastaigas attālumā.
Smilšu pludmale un tālāk arī akmeņaina pludmale ir mazāk nekā 5 minūšu pastaigas attālumā. Maltas Nacionālais akvārijs atrodas 600 metru attālumā.
Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Uzziniet vairāk par sīkdatnēm šeit! Un par StarTours personas datu aizsardzība politiku Jūs varat iepazīties šeit. Piekrītu